Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Khamis, 28 Mei 2009

Mamam Roti telur....

Assalamualaikum buat semua..hari ni ada story.Hari ni rasa-rasanya malas masak......pening gak kepala ni memikirkan, balik ni nak masak apa,nak makan apa.....eeee.....kalau ikutkan kepala gila sall ni....beli je d kedai....memandangkan suami tercinta x suka makan d kedai,jadi kena la hari-hari masak d rumah,x kisah masak apepun,janji makan d umah. x pe3....rajinkan jugak la.apa kata hari ni kita masak masakan orang malas...hehehe....iaitu roti celup telur daaa...

           Emm...makan ngan cili...sedapppp..cuba la sendiri.......

                                     dapnye bu......

                             nas nye...nak nieee... 

                                 buuu...dah bisss......

 bertuah punya anak...senyap2 rupanye dah hanyut.......

2 ulasan:

ppb_ppkp berkata...

sal: memang sedap.. imah suka sgt mkn jeruk MamaN ni. kadang2 kalo MIL x buat.,.,imah beli katmpasar tani je. tapi x sesedap MIL buat

salam ziarah dari imah.tukar link ek

sall... berkata...

Imah: ni buat sall x sabar2 nak datang kg imah.tungguuuuuu