Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 4 Januari 2010

Nilai Oh Nilai....

Salam,

Opssss,.....Nilai??.....ahaaaaa....ni bukan nilai duit, ni nilai 3. Semalam pulang dari kampung ibu mertua ku, aku teringin sgt nak shopping. Aku ajak pakwe aku gi Nilai 3. Alhamdulillah pakwe aku nak gi. Sampai je d Nilai kul 11pg. Makkk aiii....ngamainye pelancong membeli belah. Wahhh....rambang biji mata d buatnye. Semuanye aku nak beli. Tahan nafsu oiiii.... Punye la jauh bershopping cuma bantal 3 biji je yang aku beli.... hahahaha....Ok la tu ek?? save duit aku.. Anak bujang aku pule sibuk nagan menan.

1 biji RM10.00 hengget...mari2 murah2..


yang mana satu idaman kalbu....


Trans4mer pilihannye...

Jumpa lagi....

3 ulasan:

Gieyana berkata...

walaaa..bestnya g nilai..igt nk p gak one day..tp kalau sy p mesti Nureen dh stuck kat menan tue..huhu

~sall berkata...

pi tempat menan tu bukan anak yg gile, makbapakpun turut same gile.mcm2 ada...

DAN berkata...

nak beli ultraman yg besar tu...tokay kata x jual ni champion punyer....