Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 12 Disember 2010

Result ~Cantiknya Kassutku~.


~BISMILLAH HIRRAHMAN NIRRAHIM ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH DAN SELAMAT SEJAHTERA~

Anda sihat hari ni..???
Yang ni pasti korang sihat.
Aku nak umumkan siapa pemenang "Cantik Kasutku"..
Aku memilih Hanya 3 org pemenang.
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*Gimik*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Calon-calonnye...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Jatuh kepada........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

1..
Topup RM20.00

BloggerAnin
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
8
*

2..
Topup RM20.00

BloggermRa amira
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

3..
Topup RM20.00

Blogger Miza Yusof




Ketiga2 pemenag mendapat jumlah topup yang sama. Adilkan.



TAhniah kepada pemenang dan terima kasih juga kpd semua yang telah menyertai contest ini.
TAHNIAH SEMUA....

Ok kepada pemenang sila sms aje no. tepon anda di talian ini
016-6308714 dan nyatakan link blog sekali ye dan line tepon apa korang guna. Sall mengharapkan kejujuran.

Yg kurang bernasib baik, jgn kecewa k. Lps ni ada byk lagi GA yg akan muncul dan jgn jemu2 menjenguk2 di sini ya.
Dan Ribuan kemaafan juga di atas kelewatan pengumuman ini.

TAHNIAH SEMUA....



21 ulasan:

nurezzat berkata...

wah..tahniah pada semua pemenang!

=) ezzat tak join pun.
k.sal tak gtau pon k.sal ade buat contest...sedey2..huhuhu..

kak long berkata...

tahniah...

belom ada rezeki nampak ny...huhuhu!

Gieyana berkata...

tahniah2 pd yg menang..:D

haszuraidah ishak berkata...

tahniah buat yang bertuah..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

Mra Mastura berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mra Mastura berkata...

baru tahuu..

maceh2..

otw nk msg :)

Adyshariz berkata...

tahniahhh smua..murah btui rezeki miza skrg..

nur berkata...

tahniah semua
ALL IN ONE

Miza Yusof berkata...

salam. kak sal, terima kasih sebab sudi pilih miza sebagai salah seorang pemenang. terima kasih anjurkan contest. semoga murah rezeki kak sal sekeluarga. miza dah mesej dekat kak sal :)

sall berkata...

nurezzat:
aaalalala...jgn sedih2 ye. nexttime akak bg taw ye. Happy2 selalu k.

sall berkata...

kak long: Jgn sedih2 k. Insyaallah dgn usaha ikhlas, pasti ada rezeki utk kak long kan. chayok2 utk kak long.

sall berkata...

Gee:
Nextime awk join lah contest sall ye.

sall berkata...

Mra Mastura: TAhniah ye.

sall berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sall berkata...

Adyshariz : BEtul tu, mmg murah rezeki mira buat skrg ni. Tahniah mira.

akmafaizal berkata...

tahniah3..bertuahnye..rezeki korang kan.Alhamdulillah

teratai berkata...

salam,
tahniah kepada pemenang!

Jom join 1st GA yg kak buat..

ekinashikin berkata...

tahniah...
xde rezki daku..
nti sall buat lagi ye..hihi

sw33tdarling.com berkata...

meh join yang ni plak
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Zur@ZaRi berkata...

tahniah pader pemenang=))

akmafaizal berkata...

baru nak tgk result. tahniah pada yg menang..tuah anda kali ni. moga2 akan dtg adelah tuah Akma plak.AMin