Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 15 Mac 2011

Korang nak ni.....

Assalamualaikum.
Lamanya xupdate. Gelombang merundung melanda diri sall. Apa nak buat kan. Ok la malas nak cite panjang lebo ye,disini sall dengan murah hatinya nak bagi korang hadiah. Sebab apa ek???Sebab hari ni hari lahir Sall. emmmm...pejam celik pejam celik umur dah menigkat tua dan idea mengarangpun merundung. Diharap kwn2 semua jgn lah jemu2 utk menjenguk2 teratak yang merundung ni ye. Ok sall akan bg pd sahabat blogger yg sudi ucap selamat hari lahir utk sall. Tarikh bermula 15/3/2011 jam 00:00am(tarikh b'day sall) dan berakhir pada 15/3/2011 jam detik 12mlm.

Ni hadiah saguhati dari sall....


Suka x? Ikhlas dari sall...

18 ulasan:

SyUhAdA berkata...

hepi besday sis sall~!

smoga pnjg umur dan dimurahkan rezeki..
baiknye sis..time besday sis nak bg hadiah kat org..hehe..

hepi2 selalu ^_^..~

mummy_ayu berkata...

happy buzzday sall!! semoga panjang umur, murah rezki sihat & ceria selalu disamping keluarga tercinta!!!..nak hadiah!!..he he he..

mama tisya berkata...

happy busday sall..smoga pjg umur, murah rezeki & berbahagia di samping suami & ank tercinta smp akhir hayat

suka adiah tu..kalo dpt color PINK merah tu lg suka..:)

Iela Fazielah berkata...

kak sall...hepi bday to u.... moga panjang umor dan murah rezki selalu... bertambah sihat dan ceria disamping keluarga tercinta....

p/s: mmg dah lama akak xberblog ek... dah bersawang2 dah ni

Balkish berkata...

Selamat Hari Lahir...
Semoga panjang umur,murah rezeki dan mendapat keberkatan..
Ceria-ceria selalu!

MRS. K berkata...

Selamat ulangtahun!

semoga sentiasa di bawah lindungi Allah...

have a blesses besday dear!

puan nina berkata...

selamat harijadi..semoga panjang umur dimurahkan rezeki =)

Cute MuM berkata...

happy besday sall..

semoaga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. yang penting semlamat berhagia dengan keluarga tercinta..

ShidaGhazali berkata...

assalam

happy birthday to u sal..
smga di hari kelahiran sal, awk dikurniakan kesihatan yg baik..juga utyk keluarga sal
smga pjg umur , murah rezeki, dan dirahmati oleh Allah

Pn. Zana berkata...

Happy besday dear !!

semoga panjang umur, murah rezeki hendakNya yer..

baiknye dh bg hadiah yer ! :)

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

buat sahabatku Sall..cewahhh hehehe

happy b'day..semoga panjang umur,rezeki melimpah ruah dan semoga apa yg sall impikan tercapai..Insyallah lin doakan agar Rizki dapat adik cepat2...MUahhhhh kiss from kyra hihihi...

S@hB@Nu-BaNuu berkata...

Happy Besday kak sall...

semoga 12 bulan mendatang penuh cemerlang,
52 minggu kebahagiaan,
365 hari keberkatan,
8760 jam penuh kasih sayang,
dan 525600 saat penuh senyuman
=)
selamat hari lahir kak sall dan bahagia selalu..aminnnn..

N Athirah berkata...

As salam ceria buat Kak Sall

Selamat Hari Lahir dan semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki!

Ceria-ceria selalu disampung keluarga tercinta... Semoga berkah dan rahmat-NYA melimpah ruah buatmu...

^_^

mamaqari berkata...

selamat hari jadi buat sall...
semoga dipanjangkan umur...
semoga dimurahkan rezeki...
dan semoga berbahagia di samping keluarga tercinta=)

Habibb berkata...

Allah selamatkan kita semua..Allah selamatkan kamu.. (lagu citer p.Ramlee)
selamat hari lahir, moga panjang umur murah rezeki, moga impian jadi realiti

Adyshariz berkata...

Ya!allah dah bertambah umor ya kamu..nape tak ckp tadik..boleh beli kek 2 tingkat tuk hang..hehe

heppy birthday sall, moga menjadi muslimah yg comel dan di murahkan rezeki selalu

sall berkata...

Thanks semua. Mudah2an rezeki korang melimpah-limpah. Sayang korang semua.

AkmaFaizal berkata...

rugi tak wish...hepi belated besday..heh :)