Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 5 Jun 2011

Befday E'izz Eiymann Nazrin anak E-car.



Assalamualaikun.

Minggu ni 05/06/2011..
Sall gi befday adik Eiymann anak e-car. Tema blue/yellow. Utk majlis ni sall memilih warna blue.
Senoronk sgt2 dpt jumpa kengkawan bloggers kali ke-2.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Bersama puan E-car yang cantik ayu.

Cantikan..


My blogger pren e-car.


Serious ilah dah kurus.. Jeless akak.


Sempat bergambo mesra bersama suziey, Nur idayu n ilah. Kenalan Bloggers.
Sonok dapat bersua muka kali ke-2 ngan korang. Utk korang, sall minta maaf byk2 kerana xdpt nak bersembang panjang.
Next time kalau ada jodoh kita bersua lagi, nnti boleh la kita borak lebih panjang k.
Sayang korang.

Untuk E-car,
Thanks.










8 ulasan:

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

wahh sakan u...
kita x dpt join huhuhu dok pantang..

Mama Kyra berkata...

kita perasan awk..time dok minta belon tuk kyra..awk tgh tnya badut tu ssh tk bentuk2an belon

mummy_ayu berkata...

wah..dah siap dah entry dia...Ayu lum sempat lagi nak buat..esok kot.. :-)
harap leh jumpa lagi pas nie...

sall berkata...

lin: Jgn sedih2 lo. HAppy2 k.

sall berkata...

mama kyra: hehehehe....kenapa awk xtegur saya? maaf la sall pemalu sikit. Next time kalau jumpa sall, tegur2 la sall ye. Salam perkenalan
.

sall berkata...

mummy ayu: tgh rajin nak update. ok harap2 lps ni kita jumpa lagi.

[-suziey-] berkata...

n3 on the way,.hiksss..copy gbr ek..gbr kita berdua xdan nk captured..hehe

Syima ~Mama Kyra~ berkata...

gmbr kita bdua xde dlm N3 ni ye..sonok dah 2x kali jumpa Sall..dah x segan lagi dgn awak..pssstt..bila nak dating2..hehe