Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Jumaat, 16 Oktober 2009

Raya Sakan.

Episod 5.

Beraya ngan Ibu mertuaku.


Setelah penat  berjalan2 rumah kengkawan n uamh sedare mare,  aku n family, adik ipar n family dan ibu mertuaku merayau2 dan bersantai2 d PD la plak. Sampai je d sana, angin kuat sangat2. Memang menyegarkan. Best gila. 


Ehhh....asal ada kuda!!!.... Aku suka tengok kuda katek ni. Comelkan. Korang nak tau, ni kuda artis. Kenapa aku panggil ni kuda artis??..Mana daknye nak ambil gambo kuda nipun kena bayar. Memang cari duit betul la diorang ni. Aku peduli apa, dengan selambenye aku snap gambo artis ni... hahahaha....


1 ulasan:

atty's berkata...

hensem jer kuda tuh ..