Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 2 November 2009

Ceriaku D Sini..

Wahhh.. bukan main tajuk ku beri ni, ( Ceriaku D Sini.....). Ceria kah aku, gembira kah aku, mmmmmmm........tuhan je yang tahu. D sini la aku meluahkan perasaan, d sini tempat ku ceritakan segala2nya, d sini juga la tempat aku mengimbas kembali kenangan2 manis yang pernah ku karang segala perasaan yang sedang gundah gulana, fikiran ceramok, otak ku mereng. Ku cuba selindungkan api keresahan, namun tidak pernah jua kau menoleh ku disini.

Hari ni otak aku mereng cikit. Mana daknye, ada orang cemburukan kerja dan kemahiran aku. Satu hari aku mogok xnak buat keje. Aku amat terasa hati n sedih sangat2. Rasa nak berhenti keje je. Tolongggggg....cari kan kerja baru tuk ku.

Aku bersyukur sangat2 kerana Allah swt memberikan kemahiran yang amat berharga sekali pd ku. Bayangkan seorang wanita level kerja sebagai technician boleh buat kerja Engineer. Hebatkan wanita ni. Cemburuuuu..... sepatutnye dia xperlu cemburukan aku. Dia sepatutnye berasa bersyukur, Kenapa??...kerana aku sudah terlalu byk menolong kerja2nye. Bukan aku nak mengungkit, hati ku dah terluka parah. huhuhuhuuuuuu

       ~~~~~~~~~~~Sedihhhhhhh~~~~~~~~~~~~

3 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

sabarlah sall.... kekadang mmg ada org xkenang budi.... meh keje kat upm... nnt ada ms free n iklan kosong ila emel kat sall ye

~sall berkata...

lela faziela: terima kasih ila..

Delimasari berkata...

salam sall...
lumrah kehidupan....
kena sabar yer dik...