Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Khamis, 26 November 2009

Hatiku Gembira.....

Yuhuuuu.....Aku amat2 gembira, pehhh....susah la nak kata. isssss....macam mana nak luahkan. Gembira niiiii. Aku dapat adihhhh. Pakwe ku bermurah hati adih kan aku laptop. Apa lagi aku kemaruk gila la sampai nak tido pun peluk laptop, bangun pagi ingatkan laptop sampaikan anak n suami ku terbiar hahahaha.... gila2 gila laptop la pulak....

Nak dikatakan semua jenama barangan d dalam umah aku ni adalah Samsung. TV Samsung, Monitor PC Samsung, Peti Ais Samsung, Mesin basuh Samsung N Laptop pun Samsung. Pakwe ku memang peminat barangan jenama Samsung. Apa2pun aku happy n terima kasih sayang kerana sudi adihkan sall laptop ni. Sall suuuuukeeee sangat laptop ni. Mua..mua..mua...mua..mua...sayang abang....


Budak kemaruk laptop.....


Laptop Samsung LCD 14"