Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 20 Disember 2009

Riang Ria D Hujung Minggu.........

Yahuuu.....Hari ni aku gembira sangat dapat jalan2 jumpa sepupu sepapat, anak2 buah, kak ipar, adik ipar, adik2 aku. Aku beli buah tangan iaitu kuih karipap, cucuk udang n kepok lekor la tuk satapan minum petang hihihihi..... Sampai je d umah mak aku, anak2 buah aku semuanye mengerumun pada aku. Rindu sangat2 diaorang kat aku. Riuh pikuk d buatnye rumah mak aku. Lepas semua dah puas melepaskan rindu, aku ajak anak2 buah aku main futsal. Main depan umah mak aku je. Aku jadi goal keepernye. layannnnnnn......


Bonda tercinta. hahahaha memang susuh nak bergambo. Aku pakse bondaku bergambo....sungguh kejam aku sampai penyek muka bondaku.

Anak2 buah aku yang ganas2...

Irfan yang bambam...


1...2... baru berlajar mengira daaaa.....


Ni adik aku nomborrrr 3...


Tengok apeeee tuuu....

Aaakum.....

minah bunga la pulak...

sama tapi xserupe....


2 org jadi Goal keeper terhandal kwangkwangkwangkwang....

Alamak bola melekat bawah kete plak....


Ammah....lariiiiiii......takutttt.....jgn marah haaaaa..........


Itu saje. Jumpa lagi........

3 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

syokkan bila dapat blk rmh mak jumpa adik beradik.....meriah giler!!!!

~sall berkata...

lela Fazielah : memang syok gileee...

Love Says it All~ berkata...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch