Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Sabtu, 24 Mac 2012

Daim...Daim....Daim dimana???



Assalamualaikum.
Bismillahirrahmanirrahim.

Nyam-nyam suka sangat coklat ni. 1st time makan dan terus terpikat. Jiran rumah baru balik jalan-jalan gi Langkawi. Dia bagi oleh-oleh ni pada sall. Tengok macam sedap je. Sekali makan apa rasa?? Dua kali makan rasa-rasa??? Tiga kali makan, amikkk..ko, xmau berhenti makan. Sedap sangat coklat ni.
Terlampau sedap sangat, One paket sall sorang je melantak Daim ni.
Lepas tu cuba2 cari kat kedai. Mampus x jumpa ko. Coklat ni hanya juai di Langkawi je weiiii....
''''sengalnya aku'''''
 Ada sapa-sapa nak gi Langkawi x? Sall nak kirim, belikan sall coklat Daim ni. Hanya di Langkawi je yang ada juai Daim ni. 


Daim,,,,,
Ko telah memikat hatiku..



Sekian.


Terima Kasih...







3 ulasan:

Adyshariz berkata...

try cari kat jusco..biasa jumpa kat situ jer

sall berkata...

Adyshariz: jusco!!!! haru cari..tq

Rozilah Ismail berkata...

sy ada jual secara online. Satu pek 300gm averahe ada 67-69 biji dlm satu pek...kalau nak beli bleh order. Sms sy ke 019-7517188(rozie's online shop)