Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Jumaat, 3 Julai 2009

Menambah Lebih Ramai Kenalan...


~BISMILLAH HIRRAHMAN NIRRAHIM.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH DAN SELAMAT SEJAHTERA~

Jgn marah kengkawan,dah datang malas aku ni...aku cuma copy je story ni dlm blog aku.Hari ni aku n family nak gerak balik kampung hubby ku (Pahang lo..) balik dari pahang akan kukan cite ape yang berlaku d sana...Tungguuu...opsss..macam le aku ni ramai kawan????!!!....$%%^&@...layan je le ek....harios kapedos,sayonara,kombawa,putenak.....bahasa apaaaaa la ni..... 

Ku mahu berkongsi dan berhubung dengan sesiapa saja dan menambah lebih ramai kenalan 1 dunia...hehehe... ..Ada je benda baru,semuenya nak d cuba,cuba buat,pantang d cabar,sangat lasak.dlm 8 org adik beradik akulah yang paling kecoh.seorang yang garang dan tegas,seorang pendiam ehhh...tapi peramah dan baik hati..

~~Baju di pakai pada si kera Buat semua ....~~semoga gumbira...

1 ulasan:

ppb_ppkp berkata...

selamat bercuti sall..nanti balik cuti citer eh...