Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 18 Disember 2011

Roti sumbat Petai...

Assalamualaikum.

Malam ni gila2 sall sudah mari. Ada sapa2 pernah makan roti ngan petai x?  Ni bukan sambal udang petai ye. Ni namanya roti sumbat petai. Siang tadi gi umah mak, nampak pulak petai di dapur. Apa lagi sall sambar tanpa meninggalkan sedikit utk org belakang. hahahahaha....sangat kejamkan. Sall mmg hantu ulam. Selagi ada depan mata selagi tu la sall akan mengadap dan makan sampai habis. Bagi je la ulam apa2pun, pasti sall makan. Ini la caranya utk menjadi awek muda. Compom besok satu office akan merasai wangian semerbak ni.

Jom tengok roti sumbat petai... 
  
Petai yang sangat gebu.


 Ni roti, sambal n petai..


Apa lagi ngap la...


Jumpa Lagi....







4 ulasan:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

ya ampun, awak ni mmg betul² suka petai ni erk..
sampaikan ngan roti pun leh jd resepi..
btw, asben sy pun suke gak petai ni..
tp time masuk toilet...
bauuuuuu nyer tak tahan..
heheheh, sy pun mkn.. tp lite² la.. =)

sall berkata...

Leily: Sall percinta ulam-ulaman. Pasal toilet, sall simbah pewangi satu botol hehehehe....

Qaseh berkata...

perghhhhh mmg terbaik lahhhh...petai dlm roti tuuuu

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

kalau lin...x sanggup hehehhe mmg x pernag ngap petai ni ... patut la sall awet muda suka makan ulaman hehehe