Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 5 Disember 2011

Ngindunya Ngan Awak...


Assalamualaikum.

Lama sangat xjenguk sahabatku. Ngindu ngan awak. Ni baru rasa semangat berkoba2 nak update blog dah lama ditinggalkan dan hampir bersawang hehehehe....Hari ni baca di FB, salah sorang sahabat bloggers sall telah pun memenagi hadiah yang sangat bernilai dalam hidupnya.

Peraduan KLIQ SAFI BALQIS


Mintak ampun nana sall rembat gambar dan rakan2mu masuk dalam blog sall ni.

Gambar ni telah memikat hati juri Safi. Paling Natural. Simple, Attractive, and Beautiful Women. Memang xsalah lah juri memilih mereka sebagai Juara Safi pada tahun 2011.. Dan istimewa lagi nana telah pun menganjurkan satu contest 2intim8-contest-untuk rakan2 yang vote nana. Menarik jugak hadiah2 yang ditawarkan. Tak salah sall hadiah keseluruhan bernilai RM100.00. fuhhhhh...banyaknya.

Ni salah satu pembakar semangat sall, supaya impian sall tercapai sepertimana nana dan rakan2nya menang dalam contest SAFi BalQis..Usaha Tangga Kejayaan. Tahniah sekali lagi utk Nana dan 3 sahabat2nya.

Jumpa lagi...




5 ulasan:

sall berkata...

Harap2 malam ni Nana tidur xngingau2.

Nana berkata...

hahahah adeiiii tq terharu rasa ni
insyallah malam ni tido lena
entry menang esk pg baru publish

Liana berkata...

akhirnya...keluar juga entry baru..huhu..lame menyepi...

sall berkata...

Nana: ok, xsabar ni. nak baca entry nana.

sall berkata...

Liana: hehehehe....menuntut ilmu daaa,...