Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 9 Jun 2009

FATHER'S DAY CONTEST

    " FATHER'S DAY "

Nama Bapa : RosHamdan 

Nama Anak : Muhammad Rizki

Umur         : 2 Tahun 10 Bulan

~Ni gambar hari raya tahun lepas.Hampir 8 tahun kami mendirikan ruhamtangga,allhamdulillah keluarga kami bahagia sangat2 lebih bahagia lagi dengan kehadiran cahayamata pertama ni.Penat betul menyelak gambar,gambar apa yang sesuai nak sall tandingkan ni...akhirnya jumpa gak.Ayah dan Rizki memang suka bergambar.

~Nilah pertama kali sall ucapkan hari bapa pada suami tercinta.Sebelum ni x ambil point pun tentang hal ni...jangan marah..

~Isya-allah,kalau di panjangkan umur, sall bercadang nak berikan sesuatu padanya,,nak bagi apa ek???... 

~Ku berdoa agar dikau menjadi seorang suami dan seorang ayah yang bertanggungjawab, penyayang, penyabar,pemimpin, pembimbing, pendidik, tegas, pengasih, dan penyabar melayan kerena isteri dan anak yang nakal ni. 


3 ulasan:

mama tisya berkata...

salam..syarat2 contest blum cukup...sila semak..blum upload banner

datai berkata...

salam sall...selamat datang ke blog yana..tapi sorilah tak banyak entry..yana bz sgt lately ni..huuuhh...

sall... berkata...

w'salam yana,x pe,sall pun nak ucapkan terima kasih kerana sudi menjenguk blog sall yg x seberapa hebat ni.almaklumlah baru belajar.