Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 2 Jun 2009

Mari Mari Mariiii.....

Assalamualaikum kengkawan..tengok tajuk macam kelakor je, layan je la........hari ni sall MC,x sihat.Bosan nyeee...dukkk jeee d rumah...nak buat ape ekkk...rasa2nya nak makan kek la..nak beli mahal.....emmmm... apa kata kita terai n cuba buat kek sendiri..nak tahu kek apa sall nak buat???????...zazsssssssss...... layanzzzzzzzz......

 ni Oven hadiah dari suami...                      ni pulak bahan2nya...                                                 

ni warna kesukaan sall..cantik tak???

masukkan kedalam oven..                                                                           taraaa...dah siappun.....  

SIAPPUN.Ni la hasilnya.panat3.Ni mananya mini kek muffin...Emmm....apa macam kengkawan, menarik x?boleh ke sall bisssnnnessss.......siapa mau order.... cepat2 sementara stock masih ada, hehehe......layanzzzzzzzz              

4 ulasan:

ppb_ppkp berkata...

hamboiiiiii..rajinnyer wat kek..
imah ni xpenah pon wat kek.takut bantat..hiihhi..

sall... berkata...

sall: kadang2 jadi kadang2 x jadi.sall suka mencuba benda yang x pernah sall buat.akhirnya jadi gak.kita jangan putus asa.cuba la imah.jgn putus asa..

atty's berkata...

wah sal..rajinnya ko buek kek..kasi ar kty skit..

sall... berkata...

cam ner nak kasi ekk..kty duk mn?nanti blh la sall anto kan...