Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 22 Jun 2009

MC La...

              Assalamualaikum, Selamat Pagi, Good morning, Ohayou Gozaimasu.....

Hari ni aku x sihat ,badan aku sakit2,kepala berat sangat.jadi aku gi klinik mintak mc...sebelum aku belayar jauh ke nagara Jepun,aku nak cite cikit,tadi aku pekena dulu White Coffee.Pehh....mabless.. kopi ni...lepas tu aku makan plak ubat rest minda yang doctor bg tadi.

Inilah dia White Coffee.Ipoh mali.

Ni plak ubat rest.

Ok la kapla gua pun dah x seimbang ni. NI saje la yang dpt gua story.layanzzzz.....

Zzzzzzzzzzzzz...............................

1 ulasan:

atty's berkata...

get well soon..kty pun tak sehat..