Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 19 Julai 2011

Ku sangka Mengarut, Rupa2nya Best..


Assalamualaikum.

Baru beberapa jam habis tengok cite ni. Mula2 sall tengok cite ni jiwa sall tiba2 marah dan siap banggang2 kan cite ni . Mana daknya first time tgk cite ni sgt ganas dan mcm xsesuai je utk ditonton. Contok kanak2 bawah umur. Ada sekali tu Rizki anak sall terikut2 ngan gaya si Botak yang jahat dan ganas tu. Siap satu hari tu sall dibelasah dan ditumbuk2 oleh Rizki. Bila sall tanya mana Rizki berlajar benda2 ni. Dia jawab tu botak yg buat. Haaaaa apa kes, anak sekecil ni pun dah pandai buat perbatan sebegini rupa.....

Tapi apa yang sebenonya Juvana, masuk Episod 11 ~ Episod akhir mmg best gilessss cite ni.
Daripada x suka tengok aleh2 syok pulak. Sall suka tgk watak si Daim dan cikgu Zakiah. Mmg2 mereka berdua ni pandai saiko permikiran org. Daim, Botak, Apek, Ain, Mat Kedah you are the best lakonan sangat berkesan. Tahniah pd semua yg terlibat.

4 ulasan:

anisalya berkata...

tak sempat nak tengok last episode.anak nak tidur. jadik kena tidur sekali la ngan dia orang...

notti netti berkata...

huhu net tak tgk pon cerita nie...sebab tak tgk org kena pukul dlm cerita nie....

sall berkata...

anisalya:
xpe nnti awak layan dlm YouTube ye. Kebiasaan kalau nak tidorkan anak, compom ibupun turut hanyut sekali.

sall berkata...

nooti:
elok la tu net, sallpun xsanggup nak tgk org kena pukul. xpi nak buat cam ne, dari awal sall dah terjebak tgk cite ni. Kena la layan sanpai habis.