Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Rabu, 24 Mac 2010

3-Series Birthday Giveaway: THE FACT ABOUT e-caR




Salam,

Aku cuba nasib tuk join 3-series Birthday Giveaway anjuran puan E-car...Click cini ye tuk mengetahuan syarat2nye .....http://ecarnazrin.blogspot.com/... Mana la taw aku jadi JUARAnye..
ewah....ewah....ewah....
Ada hati nak menang konon...

Ok sebelum aku menaip berpanjang lebar, di sini aku menganbil sedikit kesempatan tuk menguCAPKAN, Salamat Hari Lahir kepd. tuan umah E-car..
Aku nak nyanyi cikit la....dengar ye... dengar ye...
Panjang Umurnya....Panjang Umurnya....Panjang Umurnya....
Serta mulia....Serta mulia.....Serta Mulia.....itu saje
Dengar x suara aku yang merdu bak buluh perindu ni.....hihihihi....
Layan.....

Sambung chat k, await la ko punye tuisan halus sgt???...
Aku terpaksa guna canta pembesaw tuisan. Almaklum la.... udah tuea...

Wajib buat fakta tentang puan E-car,

E-car : Ni yg aku lemah, nak fakta yg benar n bukan yg Auta k.
Sat2 aku nak set jadi ahli nujum jap. Ok aku cite ye. Sebelum tu aku nak minta ampun pd empunye diri, kalau fakta aku ni x betul. Almaklum la baru kenal.

Fakta Pertama:
Aku ni baru je kenal E-car, itupun kenal masa famili Day bloggers pd 28/02/2010. Aku kenal E-car dlm jangkamasa yg amat singkat 2hrs aje. Singkatkan. Apa yang aku nampak ttg E-car, e-car seorg wanita yg ceria, selalu menyengeh sehingga nampak seluruh giginye yg tersusun cantik terserlah lagi dgn senyumannye yg ayu lagi manje. (bukan bodek k)

Fakta Kedua:
Korang mesti xperasan tentang e-car. Cuba korang terliti n lihat betul2 gambar2 ni...










Haaaaaa.......dah nampakkan....
Nampak apaaaa....
Kesemua gambar2 ni menunjukkan puan e-car seorang wanita yang pemurah dengan senyumannye. Orang kata senyuman tu satu sedekah dan banyak senyum elok sekali tuk awek muda. Kalau ko masuk pertandingan gigi, compom ko la juaranye. Ni la buktinye.
Walaupun usianye dah mencatat 30thn, still nampak 13thn kan. Ikhlas dr sall taw..

Fakta Ketiga:
Aku baru taw puan e-car ni pakar membuat cap cake.
OOOK...
E-car mmg seorang wanita suka berdikari, x leh duk diam2. Ada je idea2 n kreatif tuk mereka sesuatu benda yang baru..org kata, ni la dia kecil2 cili padi, buat apa saja mesti menjadi.
Ni la dia puan E-car, ibu kepada sicomel E'izz Eiymann Nazrin n isteri kepada Mohd Nazrin.


WAJIB gaks letak senarai sponsors spt di bwh:

Baik nye sponsors


::style-caR::





myHPAfamily



Kita kenal cuma 2hrs, Mudah2an fakta2 diatas ni semuanye benar ttg e-car. dan mudah2an aku la di calon sebagai juaranye......ishk3 target menang mesti ada.

Akhir sekali aku ucapkan " Happy Birthday 2U "


1 ulasan:

momguess berkata...

cupcake e-car sgt2 sodap