Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 29 Mac 2010

Mengidam plak..

Salam,

Macam bagus je tajuk cite ni. X de apa ye. Aku belum mengandung lagi k. Kalau ada apa salahnye ek..rezeki Allah nak bagi, ambil je.
Kemarin aku jln2 la di blog kengkawan. Jln punye jln,,,pehhhh.....aku tengok aku lihat memang melaparkan. Cucur Udang tu...peberet aku tu, kena pula kuah yg sedap n udang yg besaw2. Apa lagi aku ajak pakweku gi Gaint Shah Alam beli barang2 tuk buat cucur udang la.
Dengan semangatnye aku terus buat. Mmg tengahhari mkn benda ala ni je. Korang nak taw blog sape aku terjah n terjumpa resepi ni? Haaaaa......korang Click sini k. Tq Hana...

Layan gambo ye....




Udang besaw2 mkn sendiri boleh la. Kalau d buat juai xlak ontong lo...

Tarraaaa.....ni la hasilnye....


Bangga aku weyyyyy......1st time buat cucur udang, menjadi tu gebu mcm aku gak hahahaha....





**********Jumpa Lagi Yaaa********

4 ulasan:

lily azliyana @ mama zara berkata...

huhuh..menggiurkan sungguh udang seketul2 dlm cucur tuh..=p

~sall berkata...

lily: hahaha...tu baru udang saiz biasa. cuba kalau udang galah, ko tengok mesti meleleh kan....

AdyShaRiz berkata...

buat lebih skit..hantar kat atas..mesti aku abiskan sorang2 he..he..sodapnye

liennasts berkata...

wah... sedapnya.. pandainya awak masakk