Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 1 Mac 2010

Blogger's Famii day 2010

salam.
*
*
*
opssss....maaf ye aku lmbt update gambo2 blogger's famili day 2010.
Aku nak cite sikit , asal aku lmbt sampai??? pakwe aku tetiba je x nak pegi. Mud malas dah masuk dlm badan pakwe aku. Apa lagi aku naik merajuk la. Aku dah siap2 n lawa2.tetiba x jd gi. Apa lagi aku terus tanggalkan tudung n baring atas katil....(tunjuk perasaan la konon)
Hampir 10minit la aku murung dlm bilik, pakwe aku bersuara. Jom2 cpt siap. Jom kita pegi.
Yeeeee...... (dlm hati) Aku buat pekak je..(merajuk la katakan)....
Pakwe aku masuk je toilet, akupun terus siapkan diri.
Nampakkan muka aku yg xsemegah ni(ni la rupa muka aku pasang siap)layannn...

Wahhh...pjg la pulak cite aku. Jgn boring membaca ye.
Sambung lagi...


ishk!!ishk!!ishk!!
Aku sesat la pulak. Sabar2 control mud.
Almaklum la 1st time gi Tmn Tasik Perdana kihkihkihkih
3x kot aku tepon si suzie. Tanye dia kat mn sebenornye.....
Aku redah je, alhamdulillah aku sampai gak.
Sampai je kat sana ada masalah lagi. Masalah parking pulak.
Dah puas tawaf akhirnye dapat gak parking.
Ambik ko aku sampai kul 9.30pagi. Lambat3.

Pehhh.....dari jauh aku lihat group berpakaian biru....
cantik bro.....ni parti ala2 ummo gitu....hahahaha..



bercanda bersama adlin (baru kenal)


pakweku berehat kepenatan.
*
*
*
*******Jumpa Lagi Ya...******

9 ulasan:

[-suziey-] berkata...

tragis btl perjalanan mu nk smpai ke famili day ni..ekek:op apepn thanks for joining :)

** atie + farid + aisyah ** berkata...

wah... siap mrajuk2 ye... salam perkenalan dr atie .. cayala, dpt awards blogger paling sporting tu...

momguess berkata...

fuhhhhhh
sian ko kan
tapi berbaloi lah menang byk adiah kan
hehehehhe

mama tisya berkata...

ptt la time ko tegur aku tu aku tk cam cz ko tk brp siap ek...heheheh

nasibaik ko smp jua,kalo tk tk merasa adiah blogger sporting...heheheh

~sall berkata...

suziey: satu pengelaman bg aku....

~sall berkata...

atie + farid + aisyah: kena buat cam tu n kena la berlakon..kalau x nanti xdpt gi hehehehe....

~sall berkata...

momguess: a'aa....pakwe aku tekedu mcm mn aku boleh menang. Hari2 senyum, aku lak naik risau. senyum ada makna niiii....

~sall berkata...

mama tisya: TQ. Akukan peramah hehehe....sebelum org tegur biar aku tegur dulu. kalau ko jumpe aku d mn2 jgn lupe tegur aku yo....

Iela Fazielah berkata...

sall... nape la tak bg tau pasal blogger day ni.. ila betul2 kempunan xgi tau... ila betul2 xtau... sedey beb... len kali ada progrem bg tau ye..