Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 9 Mac 2010

Sambut Jgn xsambut....

salam,

ishhh......

maaanyak lama aku cuti. Cuti berhenti mengarang hehehehe.....
hari ni aku ada kerajinan cikit, tu pun tggu bujang kecik beradu dulu
baru la aku bulih pegang laptop ni huuu....

aku kebizian d dapur...


sabtu n ahad hari yg amat penting sekali, sebab apa????.... bday mertuaku pada 6/03 sambut d umahku. Mmg xdirancang tuk but semua ni. Hari sabtu, aku pula bekerja. Pining juge kapla ni xtau nak masak apa,,,,
Aku sampai umah kul 6.30ptg. Nak masak apa???....Aku belasah je.. Aku sempat masak mee kari je....n sedikit jajan....
Alhamdulillah mee kari aku top 10 muahhhh sedap giler....
kena puji diri sendiri kihkihkihkih...
Turut meriahkan lagi majlis yg x sebarapa mengancam ni ialah kehadiran kak iaprku (uda), adik iparku (nadia, baim) bertenggek d umah aku...sungguh meriah sgt2 ok......

. Appy giler anak aku, dpt berjumpa ngan sepupu2nye. Memang xleh duduk diam. Ada saja yang nak dibuatnye.

Hari ahad pula......

bday adik iparku 7/03. Kami orang gi jln2 dipasaraya maydin subang jaya. Shopping xingat dunia. Macam2 kami beli.

Jeng je jeng....


Ring ring ring...


tepon aku berbunyi daaaa...
*
*
*
*
*
*


ni abang roslan n kak weedad


Abang iparku telipon. Satu lagi rancangan yg x dirancang. Abang iparku Roslan ontheway nak gi maydin.....Buat apa????

Tuk sambut bday adik ipauku (baim) namanye ancem orgnye opsss....dah kawen ye...
Apa lagi suka la aku dpt mkn free lagi... mkn kfc d taja oleh abg Roslan . Tq abang kerna sudi belanja kami makan...


******Jumpa Lagi Ya,...*****

2 ulasan:

** atie + farid + aisyah ** berkata...

wah.... sakan korang sambut besday ye

Adyshariz berkata...

Waa cedapnye...nk cikit..