Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 22 Mac 2010

Belunnnnn

Lepas mandi2 kami gerak2 has jln2 ke Putrajaya tgk belunnnnn. Cuaca amat panas sekali. Harapan berkobar2 mudah2an dpt la kami ramai2 naik belun gas tu. Sampai d Putrajaya kami cari tempat yang baik supaya senang nak tengok belun. Lebih kurang kul 3ptg, acarapun bermula. Mula2 pertunjukkan payung terjun ni....



Ape ek nama benda ala ni???? sorri la aku lupa kihkihkihkih......






Perut lapar giler. Kami tapau nasi dan lauk n melantak d tmn Putrajaya...

Sudah kenyang kita bergambo pulak k....

Punye la lama menunggu, nak patah kaki d buatnye.. Last2 apa yg kami dapat????? harapan keciwa laaa....Anak2 menyungut2 xdpt tgk n naik belunnnn...gas. Buang masa aku je menunggung lama. Cian pd org yg baru sampai. Sampai2 je dah habis. Apa la pihak penganjur, tulis dlm iklan pertunjukkan bermula jam 7.30pg ~ 9.00mlm, tapiiiii.....aparak xde hancur bencoi ishk bosannnnn giler..tipu org je.....Ni nak kena panggil Karam Sing Walia ( aduan Rakyat ) .hahahaha.....


Muka2 org keciwa n kepenatan


*****Jumpa Lagi ye...*****










6 ulasan:

mama_umar berkata...

slm sall,lahh ciannye anak2 kan..kitorg pon hampir2 nk g mlm td tp ujan lebatt..tuka2 link & folo yah

~~@lyci@~~ berkata...

salam sal.. alycia dah add u..

uih, pg jugak ekk.. haah, mmg xbesh kan.. nasib alycia pergi ptg sabtu tu.. time belon tgh naik. tp mmg xhot pun hehe.. cuma kesian org jauh yg dtg, tp hasil yelek hehe..

Iela Fazielah berkata...

sall... sian ko... nasib baik ila xgi.... ada hati gak la smlm nak pegi tgk belon tu tp ila gi alamanda je. 3-4jam dok dlm tu... kalau la ila gi.. mesti anak2 menjerit kepanasan dgn perasaan hampa gak.... dok dlm alamanda sejuk jek... eheheh...

~sall berkata...

mama_umar: mmg hempeh giler.Alhamdulillah mlm ujan, kalau x awk pun terjebak gak. ok i follow u..

~sall berkata...

alycia: TQ add sall.
rezeki awk dpt tgk belon. Next time kalau umur belon tu pjg, akan mu naik juga kan kan kan kan

~sall berkata...

lela: Bagus la awk xjd gi sana. kalau x family awak mesti berbulu...