Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Jumaat, 24 September 2010

Bizinye...

 
Salam.
Maaf semua aku terlampau kebizian. Bukan bizi pasal keje, ni bizi pasa sana sini jemputan open house xhenti2.
Badanpun dah naik tembam n otak akupun dah makin lembab hehehehe....
Minggu ni pulak ada juga OH lagi. Sesiapa yang nak beraya di umah aku,
diharapkan sms aku ye. Kalau dtg mengejut, jawabnye makan biskut raya je lah, itupun kalau biskut raya ada lagi. Kalau x, minum air je la. Sungguh malas aku ni kan kihkihkihkih.....

6 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

wah2... ini tandanyer sall adalah org yg sanagt famous sbb dpt byk jemputan mcm YB la pulak.. ehehe... ila minggu ni br nak layan sebijik rmh ada OH... pastu suami la o/station seminggu.. boring giler!!!!

LyNn HaMzAh berkata...

seronok gie open house...leh jumpa kawan2...

Adyshariz berkata...

eleh...minggu depan jgn lupa umah aku 2/10..ko org petama aku jmput walaupun x confirm lagi..hehe

sall berkata...

iela: hahahaha.....lebih dari YB lah. Aku kalau bab mkn anytime mesti pegi punye. Mkn free la pulak.

sall berkata...

LyNn: mmg seronok gilerss lagi2 jumpa kawan2 yang sekepala ngan kita. Jadi riuh di buat nye kan.

sall berkata...

aisya: mudah2an jd OH lu. Gua boleh tulun, tapi tulun mkn lah hahahaha....