Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 20 September 2010

Sambungan cerita semalam...


Salam.
 Ni aku nak sambung cerita semalam. Lepas beraya umah makde aku, kami sekuargapun balik. Dah kenyangkan, mata apa lagi ala2 setim la. Tak banyak cite dah. Aku pakai kaca mata hitam dan terus lena diulit maya. Alih2 pakweku borek sorang2....sian si suami.
Dalam 30minit jugak lah aku dapat melelapkan mata. Itupun si suami yang kejutkan. Dah sampai bangun cepat. Aku dalam keadaan mamai, kat mana ni bang? Aku ingatkan dah sampai rumah rupa2nye pakweku ajak tengok lampu. Apa lagi cargas biji mata aku. Rambang biji mata aku. Lawa2 lampu di sini. Xtaw nak pilih yang mana. Semuanya lawa dan murah. Lampu ini menjadi pilihan si suami.
Ok nak cerita sikit harganye. 1Set harganya RM95.00 dapat tawar RM80.00+mentol sekali. Murahkan.
. Si suami sambar 2set lah. Dapat kurang lagi RM10.00.  Dengan xsebar2, sampai je di rumah si suami terus memasang lampu barunye.  Lampu ni nampak simple, cantik dan murah. 

Selamat tinggal lampu lamaku.
Sebelum tu ini lah lampu lama kami. Siapa nak, sila angkat tangan. Aku kasi free je. 

Sekian ...
::::Tamat Sudah Riwayat Lampu Lamaku:::
Terima kasih kerana dikau telah byk berjasa menerangi mahligai kami selama 8thn.




8 ulasan:

Adyshariz berkata...

uhh..lampu baru ye..cantik, jom dtg beraya umah aku, tapi x de lampu baru..hhe

Sidratul Muntaha berkata...

sall..
kita ni klu shopping/window shopping mmg laju jer.
ahahhahha..
camne ko boleh tertido time gi beraya?
seb baik laa dah abis beraya..

Iela Fazielah berkata...

santek2... i like it!!!! rmh akak pun kaler unggu cam rmh ila ek!!! xcayalah

sall berkata...

Adyshariz: byk la ko punya lampu baru. Nnti aku dtg umah ko. Tungguuuu....rombongan cik kiah ye hehehehehe.....

sall berkata...

Sidratul Muntaha: nama pun pompuan kan. Mmg pantang tengok barang mcm tu.
Aaate...sall kalau perut kekenyangan mmg mcm itu dan senang tido. Badan pun dah naik tembam ni haaaaa......

sall berkata...

Iela Fazielah : Haaaa....ye ke. Umah kita sama warna la...Almaklum lah, kitakan sehati berdansar hihihihihi....best3.

eRiNsZ berkata...

sall~ shopping lmpu kat ner tu? kmi pon sdang menseaching lampu utk Cute castle...

sall berkata...

eRiNsZ: Kat sungai Buluh Selangor. Meh lah jln sini. Nnti sall boleh tunjukkan kedainye.