Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 27 September 2010

Marahnye aku....

Salam,
Hari ni baru lah aku dpt update gambo2 aku beraya sakan. 
Bukan malas ye. Kes berebut laptop ngan anak bujang aku lah.
Tiap kali aku nak guna dia pun sebuk2 lah nak guna. Kalau xbagi nnti merajuk + nangis yang amat membingitkan telinga aku je. 


Anak bujang aku yang amat nakal. Asyik main game je.





4 ulasan:

Gieyana berkata...

alahaii anak teruna ko berebut ngan ko ker..aku umpankan anak aku ngan citer katun..so br ku leh on9 ngan jayanya..hahaha

cha berkata...

memang bergaya mengalahkan emaknya.

sall berkata...

Gie: Aku umpan pun xmkn. Tunggu punye tunggu sampai akupun terlelap.

sall berkata...

cha: mmg pun. Anak ayah lah katakan..