Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 23 Oktober 2011

Annual Concert 2011.


Assalamualaikum.

Annual Concert 2011 for tadika Alpha. Concert ni diadakan di LGM (Lembaga Getah Malaysia) Dewan Perdana Sungai Buluh.. iqy terlibat dalam concert ni. Terharu campur gembira hati sall bila melihat iqy membuat persembahan ni. Yang herannya xpernah sekalipun iqy berlatih di rumah dan tunjuk pada sall teriannya. Dan masa concert tu sall tak sangka, iqy pandai menari. Pandai anak ibu.


iqy bersama rakan2.


iqy di mekup

Sekian...




1 ulasan:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

wahh iqy buat konsert hehe mmg terharu kan sall cam kyra masuk sukan group dia dpt no.1 rasa bangga gak..tu lum exam lulus semua subject hihi