Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 25 Oktober 2011

Pecah lagi...


Assalamualaikum.

Last week cermin belakang pecah lagi. Ni masuk kali ke-2 pecah. Mana daknya start kete terus on aircont. Lama kelamaan jadi cengini la. Alhamdulillah la insurans cover. Kalau x, kopak makcik.





6 ulasan:

atty's berkata...

kepanasan melampau skrg nie..nasib ada insurance cover..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

pecah perbuatan org ke nape sall?
huhuh, sabo ajela..
kete lely cermin dpn pun de 2 spot, menciii.. dhla tak amek insuran windscreen.. ;-p

Iela Fazielah berkata...

tu pasal ila kalau stat kete time2 tghari or ptg blk keje, mesti bukak tingkap dulu... pastu jalan... dah 5 minit tu br on aircond tp still tingkap bukak.. agak2 dah cool sikit br tutup tingkap

sall berkata...

atty: Betul tu. Cuaca sekarang ni xmenentu. Ni semua ujian Allah kan.

sall berkata...

Leily: Bukan buatan org, buatan sall sendiri hehehehe....Sebenarnya cermin kete sall pecah sendiri. Mana daknya, setiap kali start kete sall terus on aircond. Hari2 pulak tu... 4 biji cemin sall tutup kemas..teoiri albert einstien..tekanan bhg dlm lebih tinggi dari luar akibat pengembangan suhu bhg dlm. panas-sejuk. Lps tu kebaabomm...pecah sejuta.

sall berkata...

iela: Betul tu dik, akk tahu tapi xbuat. Ni la akibatnya. Thank dik igatkan akk.