Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Jumaat, 14 Oktober 2011

Magnum....

Assalamualaikum.

Baru je pekena askim ni. Mmg mahal tapi berbaloi. Sedapppp....
Tgk iklan dalam tv tu x? ni sall nakk cuba2 la, mana la taw masa ngap askim ni tiba2 dilayan macam permaisuri mcm dlm tv tu. emmmmm...xde apa2 pun. mana3 mana layanan dalam tv tu, xde pun. Mmg sah la penipu. Penipu punya iklan(sall berangan mau jadi queens on television tu).
Berangan je la ko sall.

Sekian....





1 ulasan:

atty's berkata...

terliur nengok nya nieh