Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 2 Oktober 2011

Meh cuba2 buat Apam Polkadot..




Assalamualaikum.

Ada sapa2 nak belajar buat apam Polkadot x??... Td sall jenguk2 dlm fb terjumpa pulak laman blog http://apamdotdot.blogspot.com/Tertarik pulak anak mata sall tgk Apam ni. Dengan warnanya berwarna warni dan tuan punya blog ni pandai pulak meluahkan idea2 yang terbaru dan sapa2 nak order Apam ni pun boleh. Kepada kawan2ku kalau teringin nak belajo buat Apam Polkadot ni, sila2 lah sekoding blog ni http://apamdotdot.blogspot.com/
ye.
Tunggu cite akan dtg
Tajuk: Apam sallpunya.







2 ulasan:

nik rosmawati berkata...

sedapnya tengok apam tu :)

sall berkata...

nik: mmg sedap kot. sall x pernah rasa lagi.