Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 25 Oktober 2011

Jom Gi Gyms..


Assalamualaikum.

Memandangkan badan ni menjadi-jadi naik membuak-buak dan membulat

mcm tempayan, sall tekad utk mencuba cara ni pulak ye. Sall target seminggu 3 kali je. Bayaran sebanyak RM10 sehari. Berapa jam suka hati ye. Gym ni terletak di Sungai Buluh berhadapan pasaraya TheStor. Insyaallah hujung bulan 10 ni sall akan mendaftarkan diri utk menjadi ahli kelab gym ni. Bayaran utk kemasukan sebanyak RM100 dan bulanan sebanyak RM50. Murahkan. Dalam sebulan berapa kali nak dtg tetap caj RM50.


GAmba suka suki sall bergyms.


Bersama kengkawan.


Dalam masa 6bulan badan sall jd cengini. hahahahaha...



Sekian...





3 ulasan:

atty's berkata...

selamat bergym sall..kalu lah tmpt kty ada semurah tu nak gak join

sall berkata...

atty's: selamat2, selamat berjaya utk sall.

nik rosmawati berkata...

wah.nik tak penah pi gim.mesti best kan :)