Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 1 Januari 2012

Genius Aulad Registration

Assalamualaikum..
Bismillahirrahmanirrahim.

Semalam sall gi buat  register  sekolah baru iqy. Tahun ni umur iqy masuk 6tahun.  Tahun ni tahun last iqy masuk tadika. Next year 2013 dah masuk standard one. Sungguh cepat masuk berlalu. 
Ibu dan ayah doakan supaya iqy jadi anak cemerlang dalam hidup dan menjadi anak yang soleh.
Amin-amin ya rabbal alamin.

Gelagat iqy yang sangat excited






Genius Aulad Seksyen U5, Subang Bistari.


Jumpa lagi...






3 ulasan:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ berkata...

iqy dah beasr yea masuk 6thn cepat betul dah bujang hehehhe..kyra pun ke tadika tahun ni masuk Little Caliphs..masing2 dah dapat uniform xcited nk belajar..

iqy belajar rajin2 yea..bangakan ibu dan ayah

sall berkata...

Adlin: Waaa...kyra pun dah sekolah. iqy pun xcited sgt nak kesekolah. Harap2 anak2 menjadi kebanggaan ibubapa. Insya alah.

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

eh anak kita satu school la, kita pun kenal adlin mama kyra tu...