Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Rabu, 25 Januari 2012

Tinggal Kenangan....


Assalamualaikum.
Bismillahirrahmanirrahim.

Khamis lepas adik ipar sall kemalangan. Alhamdulillah adik ipar sall selamat. Ni  kete pertama sall dan en suami beli. Memandangkan kami berdua ingin membeli kete baru, jadi kami jual kete ni pada adik ipar sall. Kete ni banyak berjasa pada sall dan famili. Kereta Saga ni memang xbanyak meragam dan senang dijaga. Sall sayang sangat ngan kete ni. Body kete ni sangat kuat mana daknya dah banyak kali gak sall bawa kete ni asyik accident, tapi bila accident kete saga ni xde apa2pun. Yang teruknya kete yang melanggar kete sall. Tu yang buat sall sangat sayang ngan kete ni. Pada 19/01/2012 jam lbh kurang 3ptg berlakunya accident dijln kampung Pelangai Pahang. Jalan licin dan kere terus masuk gaung anak sungai. Keadaan kete mmg teruk dan senang kata total lost la.

Tinggal kenangan WBV 445.


Jumpa Lagi....



4 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

aduhai..mmg total lost ye kak...xpela... nak buat camne.. yg penting.. pemandu n penumpang selamat

syanasaid berkata...

nasib adik ipar sall xde ape2

sW33tdARLiNG berkata...

alhamdulillah takde yg tercedera teruk ke apa.... tp mmg proton edition awal ni besi dia kukuh...

Adyshariz berkata...

teruk gak tu sall..adik ko ok ker?