Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 30 Januari 2012

Tahniah Awan Nano...



Assalamualaikum.
Bismillahirrahmanirrahim.

Baru je lepas tengok Anugerah Juara Lagu 2012. Memang semuanya mantap dan meletop pada malam ini. Pehhh...memang best dan naik bulu roma bila mendengar suara Jamal Abdillah menyanyi. Ramalanku 3suara yang akan menjadi Juara, rupa2nya jangkaanku kurang tepat. Tahniah Hafiz- Awan Nano menambat hati Juri tahun 2012. Mana daknya....komposernya M.Nasir lah pulak. Dan Tahniah semua...


Lagu yang penuh bermakna...
Selagi mereka bernafas, Hargai lah jasa dan pengorbanan ibubapa kita.



Jumpa Lagi...




2 ulasan:

Adyshariz berkata...

sore dia best

sall berkata...

Adyshariz: Betul tu suara dia mmg sedap dan Sekali pandang sebijik mcm anak herman.