Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Ahad, 1 Januari 2012

Ventilating Fan

Assalamualaikum.
Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah selesai jugak keje pemasangan ventilating fan/ kipas pengalihudaraan. Pemasangan di buat oleh en suami tersayang. Hampir 2 hari menebuk lubang dan mengetuk dinding sampai badan2 dan tangan2 suami sakit2, tapi xpe ni satu senaman tangan dan senaman kesabaran diri diuji. Hasilnya sangat bebaloi ye. 
Mula-mula nak upah orang buat keje ni, fikir-fikir balik pasal kosnya yang sangat mahal, suami ambil keputusan nak buat sendiri. Jimat sikit. Dari bagi kat orang RM150.00 tu upas sahaja, lebih baik kami simpan duit tu . Sangat save. Bijak-bijak suamiku. 

Layan gambo


 HAri pertama menebuk. (en suami berkata: Allahu akbar kerasnya batu ni).


 Serpihan batu dilantai.



 Pemasangan hari kedua .


 Ni dia ventilating Fan. Harga RM100.00 jenama KDK Subang.


Alhamdulillah siap juga akhirnya. 
Kesabaran membawa berkat. Ni la hasilnya.
Bebaloi memang bebaloi.

Lepas ni kalau ada sesiapa nak buat pemasangan kipas pengalihudaraan, boleh la call2 sall ye...
hehehehehe....




Jumpa Lagi...




2 ulasan:

Abg Rose Bersuara... berkata...

chik...buat satu kat umah aku...hehe

sall berkata...

Abg Ros: Boleh, xde masalah. Bila tu??