Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 2 Januari 2012

Gi MyDin jumpa Linda Onn Dan Rozita Che Wan..

Assalamualaikum.
Bismillahirrahmanirrahim.

Hari ni gi jalan2 Mydin USJ.  Excited sgt nak jumpa Rozita Che Wan Dan Linda Onn secara live. 
Memang sangat lawa, ayu dan cantik mereka berdua ni. 
Sall tidak ketinggalan menyertai aktiviti yang disadiakan disana. Satu kumpulan 5 orang.
 Group sall kena menyanyi, setiap seorng satu lagu yang berlainan. 
Amekaw,
 sall dah lah xpandai nyanyi kena pulak lagu zhifilia-aishitru. Rantak dan irama original cuma lirik diubah sedikit kena tambah perkataan Safi Rania Gold. 
Apa lagi belasah je la. Sedap xsedap lain kira janji happy kan. 
Yang bestnya kalah menang tetap dapat hadiah. 
Layan...

 Peserta kekwok.





 Ni la dia hadiah yang sall dapat. Terima Kasih Safi.




Rozita Che Wan


Jumpa Lagi.




4 ulasan:

Adyshariz berkata...

arkkk..jeles..jeles..aku kene beli barang br dpt pakai tau..ko free jer..hehe, tahniah tau..ada borang contest tak kat situ..aku cari x jmpa la

Nana berkata...

cantik gile rcw

sall berkata...

adyshariz: borang xde la. nnti aku cuba dptkan utk ko. insya allah.

sall berkata...

nana: mmg cantik. ko ngan rcw sama la. Sama tang Tahi lalat tu. Cuma berlainan tempat je, Rcw sebelah kanan dan tahi lalat nana sebelah kiri.