Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Rabu, 10 November 2010

Aku mengindam ni....



Salam U All.


HAhahaha....happy3, thanks ct sudi tempek gambo aku dlm blog ko. Aku pun tumpang gumbira. Sebenarnya aku sesangat lah mengindamkan adiah2 cengini rupa. Apakan daya rezeki xmenyebelahi aku huhuuuu......
Hadiah dari
Tomeykids ni sgt cantik taw. Mmg bebaloi menang lucky draw dari Tomeykids. Meh klik sini cerita dari http://adyshariz.blogspot.com/ .

Jom layan picture hadiah dari Tomeykids.

Aku yang perasan menang.


luck,,,,very beautiful kan.


Ok lah model udah penat. ....

Kepada ct, tahniah tahniah tahniah ye.

Opsssss lupa pulak yang ini.
Teh lipton ni pemberian puan ct gak. Maaf lah ye, aku belum try lagi.
Besok aku cuba bancuh k.






6 ulasan:

Adyshariz berkata...

ooww..mengidam ker? ala sian nya..heh nanti rizki mesti dpt..tunguu

Adyshariz berkata...

aku tgh pening ni wey..sapa nk tolong aku terjah lucky draw..banyak siot..ayem tak boleh harap.. balik keje tidooor je...huhu

sall berkata...

giliran aku dah habis. Ni giliran ko pulak. Buat Plan2 k. Sok aku tlg ko. Tapi tlg borak je lah..Compom sok ko ngantuk gilers. Selamat berjuang menyiapkan GA terhebat ko ni.

ana berkata...

takpe...minta kat ct kongsi sama.

sw33tdarling.com berkata...

heeee ngidam yerk...? tak dapek nak nolong.. ehehehe

www.sw33tdarling.com


p/s: nak mintak tolong re-install
link sw33tdarling kat ur bloglink.
ada error laa, update entry tak naik
sebab tukar nama blog. TQ!

'NuReeN' berkata...

alaaa ciannyerrr ngidam ek.. ;p

jom join contest ni
http://fieza79.blogspot.com/2010/11/1st-ga-bahagia-ku-di-sini-aka-fieza79.html