Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Khamis, 4 November 2010

Gue Ditutup.....




Epppp.....Jangan bergerak, angkat tangan seperti gambo di atas ini. Bukannye apa ye....cuma dik rizki mau bg taw. gue GA ~~TEka Teki Dik Rizki~~ sudah di tututp......


Alhamdulillah GA kali ni sgt2 memberangsangkan. Dik rizki nak ucapkan berbanyak2 terima kasih byk2 kerana kakak2, abang2 acik2 yang sudi join GA teka teki dek rizki yang xsebarapa ini. Seperti yang telah dijanjikan dik rizki akan up kan lagi hadiahnye. Sebelum tu jom kita lihat apa jawapannye...

Benda: Belunnn


Jumlahnye: 22 biji belunnn...

Jom lihat siapa yang kena.....
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

?????????.....
hihihihihih.....
Tunggu ye. Pemenangnya akan diberi tau jam 12:00mlm ini.

Tungguuuuu.....













2 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

aku tau!!! aku tau!! aku le tu.... aku jwb betul... tp xtau le yg terpantas ke x... nak doa la....heheheh

~cik Non~ berkata...

eh2...betool la aku teke!!!yey!mintak2 lgkah kanan lagi=0)