Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Jumaat, 26 November 2010

Terima lah aku Seadanya...



Salam U All.

Aku bangkit dan terus menegakkan diri utk berbloging semula.
Incident kemarahan seseorang telah memberi kesedaran mendalam pada diri ini.
Ini salah satu ujian Allah swt berikan pada org yang terlampau lalai mengadap pc kan.

Ini ada lah kata2 Adyshariz. She is my friend.
U are good friend and i love you forever.


Alhamdilillah,

pada hari yang sama dlm n3 aku ENTRI MINTA MAAF. Aku telah pun di maafkan.

Betul kata suzey. Sekali kita dicerca..selama2nya org akan ingat. Aku harapkan dia memaafkan aku sepenuh hati dan seikhlas hati.

Zharfan Mama of a woman who is very good and nice person.
Semua org mmg xsuka karyanye di copycat oleh orang lain kan .
Termasuk lah diri aku sendiri.

Incident ini byk memberi pengajara pada diri aku.
Dan dengan adanya incident ini, satu lagi perkara yang dapat aku lihat iaitu isi hati dan budi seseorang seislam itu.
Thank's semua aku terima tomahan2 itu dgn hati yang terbuka.

Sebagai manusia biasa. Kita tidak lari membuat kesilapan.
Sama ada kesilapan itu kecil atau pun besar.

Yang salah harus lah ditegur kan.

Hati ini tidak berniat untuk mendatangkan kemarahan pada sesiapa pun
apatah lagi saudara seIslam kat dunia ini.



I hope ... Tegurlah sy, if I make a mistake ye.


sall..




3 ulasan:

ch@ berkata...

yang tak baik buat pengajaran dan ingatan. memang akan tinggalkan kesan mendalam, tapi orang lain ada buah fikiran sendiri, mereka boleh berfikir mana baik-mana buruk. kita kena terus melangkah, cayok kak.

[-suziey-] berkata...

yg penting mama zharfan dh memaafkan awk..n jadikan panduan..jadikan hari ini lebih baik dari semalam..

Adyshariz berkata...

jangan give up berblog..teruskan usaha menjadi insan yg comei dan baik, sedey siot tgk muka ko this week, rasa mcm org cubit peha ko, aku pulak yg nangis..hehe