Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 30 November 2010

Kenyang Sudah...mkn pree..




Salam U All.

Alhamdulillah dah habis aku melantak sorg2. Kwn office marahkan aku, asal order Mr McD xbg taw kita org. Buruk lantak la ko Sall. Weyyy...Korg semua, aku menang contest lah. Anjuran puan syana. Lein kali rajin2kan diri masuk mn2 gA k. Ok lah, utk puan syana , sall ucapkan berbyk2 terima kasih kerana sudi memilih kami berlima. Mudah2an melimpah rezeki ko. Lps tu buat GA Aku belanja makan sebulan ye. Mesti gempak punya lah.

Tepat jam 11:50 pagi Mr McD sampai. Sgt lah pantas dan cpt siot.



Ni lah dianyaMr McD pemberian puan syana. Dah aku perhabiskan. Alhamdulilalh kenyang sudah.

2 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

wah.. tahniah2...

atty's berkata...

wah..untungnya .tahniah