Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Rabu, 7 April 2010

ConTest "Tidur Paling Comel" by InfantiaHouse


Untuk keterangan lanjut sila Klik cini!!!!.......

Ho....Ho....Ho....

Hari ni jln2 jumpe plak contest ni. Apa lagi aku cuba2 nasib la.
Anjuran oleh: http://infantiahouse.blogspot.com/


************************************************************




Jom tengok, tengok gambar ni. emmmmm......ni benar ye. Rizki kalau tidor matanye mmg x dapat tutup ngan rapatnye. Ayat poyo je.. comei kan...



Nama : Muhammad Rizki

Umur riz : 3thn 8bln

Tarikh Lahir : 15/08/2006

Warna kesukaan riz : Coklat & Biru



Jangan Lupa KLIK SINI!!!!!
http://infantiahouse.blogspot.com/

6 ulasan:

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

fuhhh real la ..cam tk tido pun ada hehehe...

InfantiaHouse berkata...

spesial tul tdo anak akak ni.. mmg nmpak cam tak tdo.. tp biasa gak nmpak budak tdo cmni... pape pun gud luck ye...

[-suziey-] berkata...

uish biar btl ni time dia tido..mata mmg terbuka camtu yek?

Iela Fazielah berkata...

sall... serius.. nampak cam xtido je.. bukan xleh tutup rapat tu... ni mmg xtutup mata pun ni nama nyer

AdyShaRiz berkata...

dasyat anak ko sall... tido ngan tak tido mmg same jer..

akmafaizal berkata...

cam anak saya gak..tido kadang2 buka mata..ni tido ke tak ni? kompius gak kadang2. nak wat cam ne wan dia cam tu..keturunan..hehe.. apa2 pun good luck! :P