Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Rabu, 21 April 2010

Hajatku....

HAlo miss...Halo miss,

Aku bermurah hati lagi oiiiii.......Niii... musim haku nak bagi adiah pd kengkawan. Wahaiiii.... bloggersku tersayang.
ada 1 pengumuman..... saspen...saspen...saspen...
Kita tengok siape yang kena. Nombor berapa ni anak2 50(lima puluh)???.....Apa.... x dengar tlg baca kuat2...hihihihi....

Ni Follow haku yang
ke-50.

Haku bermurah hati nak bagi adiah padannye.
Adiah ni telah dimiliki oleh:
- jeng..jeng..,jeng....jatuh kepada
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
:>
http://rinimemories.blogspot.com/
nak kenal lebih dekat lagi????

jom terjah....


  • Umur: 33
  • Jantina: Perempuan
  • Lambang Astrologi: Gemini
  • Tahun Zodiak: Naga (naga tuuu....takutnye).
  • Industri: Pembuatan
  • Lokasi: N. Sembilan : Malaysia

Mengenai Saya

Buat blog tuk suka2 je. Nak share dgn kwn2 aktiviti harian. Sharing is caring maaa....;)

(katanye)

Mengguna Blogger Sejak :- 2010 Januari ( blogger baru )


ishk..ishk..ishk...tak kolip2 mato eko tengok gadis manis ni ye. Cantikkan orangnye . Kenapa Rini Jy....

menjadi pilihannye, kerana Rini adalah pengikut haku yang ke-50. Ni hajat haku k. Hajat kena la di tepatikan. So kepada Rini dah kena lotteri angka 50, di wajibkan membuat satu story ala..ala...tekezut + terperanjat la ye... hihihihi.... Nanti dah siap storynye bagi taw haku. Nanti haku boleh rompak masuk blog ko k. Jelaskan....

Kepada bloggers2 yang haku sayangi, jgn cemburu hati k. Bukan aku x mau bagitaw awal2 k. Nanti x jadi la surprisenye....Harap2 faham ok...:>






*****Jumpa Lagi Ya...****



4 ulasan:

[-suziey-] berkata...

hoho...bertuah follower ke 50 tu yek..dpt promotion dr cik puan sall..hehe

AdyShaRiz berkata...

ko kire aku follower ko no berape.. pas tu ko bg la aku hadiah jugak.. kan..kann..kannn

Rini Jy berkata...

aku sungguh bertuah. yeah....mlm kang aku buat entry ye cik sall^^.

atty's berkata...

bertuah nya sapa yg dpt tu ..congrats rini