Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Selasa, 13 April 2010

Dapat Award dari Aisha N Ila Fazilah



Aku dpt Award ye....ye...ye... dapat award dari aisha n ila. Thanks byk2 .

Lama sudah aku peram Award ni. Jgn marah aisha dan ila. Aku sungguh2 ke bzian.
Sungguh terharu sangat2. Sebab, 1st time aku dpt award yang sungguh bererti n bernilai sangat2. Aku sayang korang. Muah...muah...muah...muahhhh...

Ok,,, dah dapat award ada syaratnye plak.
Ni yang aku lemah cikit. Aku cuba memenuhi syarat2nye....Layannnn.............

1- Thank & link the person that gave you the award
Terima Kasih byk2. Terharu + Gembira kalau ada lagi jgn segan2 layangkan pd haku k.

2- Pass the award onto 15 bloggers you've recently discovered & think are fantastic
Aku cuba tempek nama2 ni dan korang jgn lupa buat k.

Calon-calonnye ada la....

** Gee
** Imah
**E-car
**Nia
**nana
**Syana
**Aimi
**Nur azlina
**Ibu Aqil Aqila
**Faryza
**Lyci
**Mummy Ayu
**Lily Azliyana
**Amirul Nayyad
**Siti
**Qasih
**Eliza Diana
**Atie + Aisyah
**Ita
**Farra
**Etieyerywan
**Erinsz
**D'Sal
**Mamadam
**Nurshah family
**Myaishah
**Jad a.k.a
**Delimasari
**Sidratul Muntaha
**Suziey
**Adlin
**Nurul
**atty
**Zety zainal
**Mama Umar

Ambik ko ramainye. Nak 15 bloggers aje, tapi aku tempek 35 bloggers hahahaha.....

3- Contact said blogs & let them know they've won the award

Ok kot :>


4- State 7 things about yourself

Aku seorang wanita biasa. Cukup sifat cukup segala2nye. Ada je benda baru, semuenya nak d cuba, cuba buat, pantang d cabar ,sangat lasak. Didlm 8 org adik beradik akulah yang paling kecoh. Seorang yang garang dan tegas, Seorang pendiam ehhh...tapi peramah dan baik hati..Ye ke....

2 ulasan:

ElyaElmo berkata...

mana nama saya..hik2

Faryza berkata...

waaa nama saya pun ada..dah tampal kat dinding..tq ye