Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 12 April 2010

Ben Ashaari..




Salam,

Anda kenal siapa Jejaka tampan ni.
*
*
*
*
*
Ben Ashaari.
Tuk mengenali lebih rapat lg, korang Klik je gambo ni :>


Pehhh....macam menarik, mmg menarik. Hensem orangnye, sejuk mata memandang. Nasib baik aku dah kawen. ishk!!!!!gatalnye aku.....garu sikit hihihihi... Kalau la pakwe aku tau perangai aku mcm ni, compom dia cemburu punye. Sall berani buat berani tanggung la :>(ayat sengal abaikan). Ok potong cite mengarut ni, Ni haaaa....aku jelajah blog Nana, terbaca pulak pasal mamat BEN . Aku terus la klik blog Ben Ashaari. Mmg selambe giler la mamat ni. Ada je idea2 nak di citekan. Ok kalau korang berminat, korang boleh klik Blog Ben Ashaari. ni. Tak minat x ape, x paksepun, tapi korang rugi la nnti.


SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana.....

1...Ok, Ben...harap2 dapat beri komen mengenai blog aku. Kadang2 no idea tuk melatah citer menarik dlm blog aku ni. Tu la pasal x ramai pelawat yg dtg di blog aku. Sampai terputus la urat2 dawai , ura2t saraf dalam kapla aku tuk mengarang citerrrrr apa2 aje la....

2...Bagi tip2 supaya ramai bloggers2 sudi datang d blog aku .

3...Ok ke blog aku ni. Nampak ceramok bercampur belacan ke blog aku ni???

4...Help!!!Help!!!!Help!!!! aku Ben.. tulun
promote blog yg kurang glamer....


2 ulasan:

Ain berkata...

gud luck untuk sall....

AdyShaRiz berkata...

terjah...