Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Jumaat, 30 April 2010

" TEKA-TEKI GIVEAWAY " anjuran salldannrizz


PENGUMUMAN!!!

GIVEAWAY.....GIVEAWAY.....GIVEAWAY.....

GIVEAWAY.....GIVEAWAY....GIVEAWAY...



Salam semua,

Tin...Tin...Pon....Pon....
Mek Datang dari bukit Chini,
Minggir minggir Mek datang ni...

Aku ada barita baik punye tuk semua bloggers di seluruh dunia. Apa ke bendanye wahai cik Sall oiiiii.......Wahhhh....saspen je aku ni..
Ok la... ok la.....ok la....
Dengan kemurahan hati haku, haku teringin la sangat2 tuk membuat new contest. Ni kali pertama berjinak2 mau buat contest sendiri. :>

Contest Aku Berjodol " TEKA-TEKI GIVEAWAY "

Haaa...apa yang perlu korang buat??? korang kena teka ada apa didalam bungkusan ni. Sebenarnye bungkusan ni tuk diberi pada adik Eiymann anak puan E-car. Hadiah ni sempena hari lahirnye. Aku peram dulu bungkusan ni, sebab terlintas dalam pemikiran aku teringin sgt2 nak buat contest. Harap2 ngan cara ni dapat la kita mengeratkan lagi persahabatan silaturahim sesama kita .....

Syarat2nya mcm biasa la...:> tengok dibawah....

1. Add blog Sall /
http://salldann.blogspot.com/2010/04/contest-teka-teki giveaway-by.html di bloglist anda & wajib menjadi Follower k.

2. Tepekkan banner Contest @ Giveaway di n3 & disidebar blog anda, pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.

3. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog
& bermula dari 19 April - 29 April 2010,(10 hari je)

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima " TEKA-TEKI GIVEAWAY "

5. Story skit ttg Blog haku boleh!!!!...
cth: blog ni lembab bila di buka ke, kandungan x menarik ke bla...bla...

6. Dan jgn lupa tinggalkan link/komen di entri ni.

7. Hadiah ?? Ada....Tapi tak la mahal. Kipas meja, ok ke???....hihihihi...


So apa tunggu lagi , jom terjah la beramai2 join Giveaway yg sall anjurkan nie .....

27 ulasan:

AdyShaRiz berkata...

aku dah masuk

Ni link aku...

http://adyshariz.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

Ain berkata...

nanti akak cuba ya....

unlisted_one berkata...

wala weh,..nanti tunggu entry kita Sall!

Iela Fazielah berkata...

sall... i pun dah join,,,

sila terjah ye:http://mamailahfazilah.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

ooo..fatut lar En. posmen x smpi2 bwk hdh tu..rupe2 nyer ko wat kontest..eh, haku leh joins kahh..?? ekeke..

Gieyana berkata...

malas nk buat entry nie..kira aci tak?hehehehe

~ Sall berkata...

Aisha:
TQ. Chayok2.

~ Sall berkata...

Ain:

Cuba jgn x cuba.

~ Sall berkata...

Nia:

Jgn tunggu lama2 haaa...

~ Sall berkata...

Iela Fazielah:

TQ. Semoge berjaye...

~ Sall berkata...

e-car:

Hahahaha.....jgn marah ha....boleh aje, join la...jgn malu2.

~ Sall berkata...

Gieyana:

Mana aci lo....x yah sungguh2 buat entry tu lebih kurang udah la dan janji ko ikhlas k :>

Nana berkata...

http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

ok dh siap

~ Sall berkata...

Nana :

wahhh...pantas kilasss....terus siap. ok,gudluck nana...

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

ok sal done dah join ini GA leh terjah ok..

http://hasroylin.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

mama zharfan berkata...

giveaway ni lucky draw based ke?

Farra Rizal berkata...

Jom join blog saye

http://terataimewangi.blogspot.com
http://putrifarisha-kesayangan.blogspot.com

if u follow me…I follow u…

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

whooottt...whooottt.. neh pembikin-onar-partner ko mai dah.. tanpa segan silu, haku joins.. siap ade soklan lagik tuk ko.. haha..

http://ecarnazrin.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway-by-my-pembikin-onar.html

Ain berkata...

salam sall,

akak join....

http://aindancontest.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

inform akak kalau tak cukup syarat k....

thank u...

Asya berkata...

DAH JOIN:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

zai kulim berkata...

ok zai join

http://zaikulim.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

cikbedahlaser berkata...

kak...saya nk join juga boleh??
ni link sy...
tenkiu tenkiu


http://cikbedahcontest.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

anin berkata...

anin mencuba

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

CkYnHaShiM berkata...

hai kak sall..

sy joint gak ye GA ni..

link sy..

http://ckynhashim.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

mai la jenguk..

ayuselalu berkata...

ayu join

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html

SoFiaH berkata...

dah teka

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/04/giveaway-contest.html

arissa.soleha berkata...

salam
join jugak

http://arissasoleha.blogspot.com/2010/04/teka-teki-giveaway.html