Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Jumaat, 30 April 2010

Siapa Yang Menang....




Salam Semua,

Setelah dijanjikan aku nak mengumumkan pemenang TEKA TEKI GIVEAWAY  yang tak seberapa habat ni...Alhamdulillah setelah disemak, diterjah, dibelik2.... tiba2 je aku rasa nak tarik balik tentang pemberian hadiah tu. Hadiah ni bukan untuk seorang sahaje tetapi untuk semua. Suka tak????...mesti la suka kan.....
Kepada semua bloggers2 yang sudi join contest ini, sudilah kiranye anda menerima pemberian ikhlas dari aku yang tak seberapa ni....korang sanggup menghabiskan masa dan bertungkus lumus tuk menceria2kan blog haku ni, Seperti komen2 yg telah di beri oleh kengkawan tu , akanku perbaiki lebih mantop lagi k.... insyaallah.... dan  terima kasih banyak2 pada korang ye, korang semmgnye best la. Walaupun x berapa ramai yang join contest ni, tapi haku tetap happy sangat2.






 Sahabat2 yang berjaya dan korang semua adalah pemenangnye:
*
*
*
*
*


Jawapannye: Tabung Duit.
 Semoga adik Eiymann anak e-car suka ngan penberian aunty sall.


tahniah kepada para pemenang...sila emailkan nama, alamat, contact nama anda kat email sall2u@ymail.com / sms ke nombor 016-6308714.

6 ulasan:

Adyshariz berkata...

sall... kira aku menang jugak la yer.. ye..ye. dapat hadiah..

CkYnHaShiM berkata...

ramai nye pemenang..hihih..kite menang gak ke kak sall?

cikbedahlaser berkata...

ehh ehh..sy menang kali ke??
adakah sy juga akn dpt tabung duit tu??

ahahhaha memule ingt akak nk bg tabung duit tu...
dlm ati ckp...
bagus btoll akak ni mengingt kan org sruh menabung...
elok sgt le dgn aku ni..
sekali.. laaa tu jwpn teka teki la..
ahahaahhahhaahah

terima kasih.. terima kasih

Ain berkata...

thank u sall....

hehehe.... sonotnyaaaaaa.....

Asya berkata...

EYHHH... YE KE TU??
SY PON MENANG GAK K??

BTW..TQ SGT2..SY EMAIL DETAIL YER...

Iela Fazielah berkata...

sall... tq 4 da pressie.... cantik..ila suke sgt..!!!