Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 3 Mei 2010

Birthday Kya ke-2thn .2010.

Salam.

Aku dan lanun2 terjah umah Lin di Mahkota Cheras. Lin kawan bloggerku. Kami kenal semasa perjumpaan Bloggers Family Day 2010 di Tman Tasik Perdana. Masa di tasik, aku tengok Lin ni orangnye mcm pendiam je. Rupa2nye aku silap bro...... Dia seorang yang peramah giler.

sambung cite.....

Terkezut beruk tuan umah. Mana daknye rombongan si lanun datang tuk meminang anak gadis Lin. Si Kyra pening, x tau nak pilih yang mn satu jejaka pilihannye. Semuanye hensem2 belako. Hihihihihi........pejam celik Usia Kyra dah masuk 2thn. Kepada Lin, Pilih lah Rizki jadi menantumu......jawab3!!!!!!!!!?????
Jom Layan gambo....



Aku selitkan jugak, adiah mamanye...teka teki giveaway aku..



Walaupun rupamu tidak ku kenal. Tatapi lubang idungmu tetap menjadi pujaan hatiku.


gadis berdua ni pantang bergambo.


Family sedondon.....Norhasyimah Amran.

11 ulasan:

Syima ~Mama Kyra~ berkata...

amboi..nama den, ko sbt penuh..pggl syima udah ler.. :D

peramah juga sal eh..best dpt kenal awak..nnt jumpa lg k!

~ Sall berkata...

Syima: Awk apa kurangnye. Nnti kita jumpa ye. sall ada benda nak syorkan pd syima n hubby. Sama2 bisness k.

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

baru aku pasan sall...muka aku naik berminyak leh goreng ayam tau hahaha...korang mmg best n sporting la TQ sbb sudi terjah teratak sempitku...

mama tisya berkata...

kemain gmbr lubang idung tu..hehehe...lain la muka ko time ni ngan time gathering dlu...hehehe

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

adeyhh..srombong kapai haku pun ko pokus giler punye dokek.. kang hade yg kompius neh blog sape.. gmbq haku lg byk dr puan punye blog.. ker ko mmg syiook kt haku..wakakaka.. silalah ngaku..

eryn,
sall jd wanita ayu pd ari kejadian.. dia sorang jer pkai bju kurung..

Delimasari berkata...

meriah blog ni....

~ Sall berkata...

Lin: awk pong sporting jugak. muah3

~ Sall berkata...

Aimi: time gathering tu muka org lama x dpt tut.....hihihihi...gurau je. Otak kuning tul la aku ni.

~ Sall berkata...

E-car: Yezzaaa... ko mmg debom....tu la pasal aku tempek gambo ko banyak2. Masa tu aku sorang je yang terayuuu sekali kan3. kihkihkihkih.....perasan.

~ Sall berkata...

Delimasari: Meriah ngan kegilaan aku yg kurang sioman cikit hihihihi....Terima kasih terjah blog sall n selalu2 lah terjah blog ni ye....

Tanpa Nama berkata...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel