Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Rabu, 26 Mei 2010

contest-AKU DAN MAKANAN ITU

Salam morning semua,

Aku mencuba2  menyebukkan diri tuk masuk contest yang dianjurkan oleh si gadis Manis lagi gebu gitu....Untuk detailnye lu olang boleh  klik, klik, klik, klik sini ya....

*

*
*
*

*

Meranem Sall.... 

Ni je gambo yang haku ada. Story cikit.... 

GAmbar ni diambil pada bulan lepas ye. Sempena menyambut bday my BOS. Aku mmg suka sangat makan kek terutama sekali kek c gret resepi. Tengok gambo tu, semue kek tu tuk haku ye...

Opssss...sorry ye.. gambo kek tu seciput je dapat tengok. Harap2 cik gAdis manis approvekan gambo yang ku peragakan ni ya.

Apa lagi mai la kita ramai memeriahkan contest Cik Gadis Manis ni. Anda akan rugi jika anda x join contest ni..masuk jgn xmasuk, masuk jgn xmasukkkk....

tarikh tutup: 31 MEI 2010

7 ulasan:

Yana KenJa berkata...

thnx yer join contest..=) t jgn lupa check nama k...^_^

Qaseh berkata...

sy pun suka mkn kek

Syima ~Mama Kyra~ berkata...

ko ni mkn kek, kang kncg manis :))

~ Sall berkata...

Yana:

Tq...dah semak, ada2...

~ Sall berkata...

Qaseh:

Sama la kita. Lepas makan kek kena la minum air byk2 k.

~ Sall berkata...

Syima:

Sekali sekala...Kalau sall dpt kencing manis, sall akan cari syima k.

Fiza Notty berkata...

wah baru je lepas sambut birthday adik .. hehehe makan kek lavender...