Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Khamis, 27 Mei 2010

GIVEaway pertama dari Zety =)

salam,
Aku di jemput oleh puan Zety tuk mencuba nasib dalam 1st contestnye ye. Tuk korang yang rajin masuk contest, jom la join contest puan Zety kita ni. Syarat2nye senang ye.
tuk keterangan lanjut klik sini ye...
Mari3 kita ramai2 terjah blog Zety
. Mungkin ada hadiah menarik menanti anda. Ok ke Zety bagus tak haku buat promosi mcm ni....jawab3. Malas cerita panjang. Klik sini secepat mungkin. Kalau lambat, anda jugakkan rugi.
TARIKH TUTUP : 1 JUN 2010

Dalam firasat hamba, aku teka, kome sekuarge bercuti ke:--
~~~~Langkawi atau Indonesia PD~~~~

2 ulasan:

mama_umar_maryam berkata...

tq sall sudi join contest,gudluck ye ;)..TAPI..hint zety dlm Msia je,sall blh tuka yg Indonesia tu dgn destinasi lain ye,cepat tuka tau..kasik can nih ;)..dah tuka nnt tulis komen kt blog zety k

~ Sall berkata...

Tq Zety, bagi can sekali lagi pd haku.