Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Isnin, 24 Mei 2010

season 2-cute baby with C.H.O.CO.L.A.T.E...suzey n ina..


contest anjuran suziey & momguess
kepada sape2 yang berminat meh la join sekali season kali ke-2 , nk tkg seme syarat bole klik sini



Gambar niku pertaruhkan.

Nama : Muhammad Rizki

Umur: 3thn 9bulan 9hari (399 hahaha)
Tarikh Lahir: 15 Aug 2006

Cerita sikit asal aku pertaruhkan gambar ni. Gamber ni aku baru je snap pagi tadi. Pepagi buta si rizki bangun dan terus cari coklat dalam ais box. Tengok la tu muka anak bujang aku. terpinge2, ngan tak gosok giginye, tak basuh muka dan rambut beserabai terus melantak coklat. Rizki mmg hantu coklat. Ok puan suziey & momguess harap2 ada tuah untuk aku. Kalau x dpt Tuah, Jebatpun jadi la....

Menang kalah tu belakang kira kan..ada rezki tak kemana...

Di akhiri dengan...

GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT

1 ulasan:

[-suziey-] berkata...

salam ziarah..checked n approved..good luck ok :) thanks for joining..