Chak..Chak..Chak..Boom..

mia

~Terima Kasih kerana mengikuti blog ini. Add aku k. Akan aku balas add korang.~

Sabtu, 1 Mei 2010

Birthday Irfan....

salam,
Gembiranye dapat terjah umah blogger aku. Alhamdulillah , xlah susah sangat tuk cari umahnye. Seri Kembangan selangor. Yang susahnye, ni nak cerita sikit. Setibanye aku di appt. ilah kepala aku heng tak tau nak buat apa. Dengan no teponnye xde, punye la pandainye aku, nak gi umah ilah tapi x teringat nak mintak no tepon dia. Apa x nye, no umah disana lain semacam cikit. Ilah bg no umahnye block J-2-1. yang aku jumpa J-4-1 sudahhh... nak buat apa???satu block tu aku naik turun naik turun dibuatnye.
Jumpa mamat wira (x kenal pung) tompang tanya bang, abg tau x d mn umah ni??? korang nak tau, mamat tu cakap apa?? kat sini no umah mmg pelik cikit dik. Adik kenalah check dari awal block sampai hujung block. Sebelum dia ckp, aku dah terjah dan lihat satu persatu daaaa.... Dengan pantasnye aku terus menghantar sms pd suzey minta no tepon E-car. Lama gak aku menunggu puan suzey membalas sms aku......aku mmg penanti yg setiakan hihihihi....puji diri sendiri la pulak..... Yaaa......akhirnya puan suzey menghantar sms. Tq suzey. Apa lagi teruslah aku tepon e-car.
Alhamdulillah mudah betul kerja aku hari ni. Dengan pentas kilas terus aku tepon ilah ring ring ring...ilah jawab sipa ni? aku balas: sall la....kihkihkih...sengalnye aku, bawa kereta sampai salah arus. Nasib baik x bertembung ngan kereta sehala. Jalan sehala tu.....padan ngan muka aku. Aku pusing ikut arus yg betul dan terus tepon ilah lagi. Pehhhh....lega nampak tangan ilah melambai2 menja gitu..Perut lapar 4 hari x makan. Kosongkan perut semata-mata nak makan laksa, masakan ilah sendiri. Sampai je depan pintunye, bagi salam dulu ye, terjah2 jugak, sopan santun kena jaga jugak ye....
Aku orang kedua blgger ilah yg hadir. Sungguh suka sgt2 k. 1st time jumpa ilah secara live, aku puji sikit ye...Pehhhh...adik manis ni orgnye mmg peramah, pipi gebu, kulitnye putih, aku dilayan ngan baik punye opssss....silap2 bukan aku sorang ye, aku ditemani oleh adikku dan anak2 buahku mmg kami semua dpt layanan sungguh bagus. X sia2 aku bawa askar2 aku. Askar2 aku ni la... membuatkan majlis hari lahir irfan lebih mantop lagi, x begitu tuan umah????ha..ha..ha...jawab2...
ok la panjang pulak cerita aku. Layan gambo ye....Gambo2 ni membuktikan aku pergi umah ilah....


Ni hadiah bb Irfan and mamanye..


Kek yg sungguh menarik lagi de bom

Kak ika dengan keknye....menarikkan. Kek ni aku lupa nak makan. TErlampau kusyuk mkn laksa da.....Ilah kek ni ada lebih ka??? kalau ada, poskan pd aku :>....


Gambo gadis manis kena ada k....






***NOTE:-----Yang penting Laksa ilah mmg meletop pom...pom...pom...Sedappppppp.......
Len kali aku datang bawa tipuware kihkihkihkih.....


******JUmpa Lagi Ya....****

8 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

amboi kak sall... puji melampau gitu... tp serius sall pun mmg sporting giler!! nice 2 meet u.... byk gmbr dr kamera sall yg cantik2.. gmbr kat kamera ila sumer xcantik... tkg tngkap gmbor xkretip la... sall tlg emel ila gmbar tu leh x??? sume yg dlm n3 ni ea... ilahfazilah@gmail.com... tq... n tq again 4 coming n 4 da pressie!!!

~ Sall berkata...

terima kasih gak utkmu adik manis. Tunggu kehadiran gmail ya....

LYaFRINA berkata...

waaa... kek patung barbie tu,,,comelnyer.. msti meriahkan birth tu...

Rini Jy berkata...

sall, pi minta resepi laksa tu. aku giler laksa ;)

Iela Fazielah berkata...

rini Jy: alah..xyah suruh kak sall mintak... ila dah baca pun... hehehe.. nak ke??? boleh... bg ila emel.. nnti ila emel... masaknyer senang je...

Rini Jy berkata...

hehehe...ila, email kat yurin76@gmail.com ye. thanks. klu dpt laksa ni, satu hari makan laksa je pun tak pe. hantu btul :)

~ Sall berkata...

rini: mkn2 tu ingt2 la kat aku. Akupun giler laksa gak....

~ Sall berkata...

LYaFRINA: mmg meriah giler.